Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια εξειδικευμένη εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την δημιουργία και την ανάπτυξη δυναμικών και αποτελεσματικών ιστοσελίδων. Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να δημιουργήσουν ιστοσελίδες που θα τους δώσουν την δυνατότητα να ενισχύσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο, να αυξήσουν την ορατότητά τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.

grafeio-etairia-websiteon
Η Ιστορία μας

Ξεκινήσαμε τις δραστηριότητές μας το 1993 (Zacharis Software House) σαν εταιρεία δημιουργίας λογισμικού για προσωπικούς υπολογιστές (PC) με τον σχεδιασμό, την δημιουργία εφαρμογών και υποστήριξη για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς.

Από το 2007 και μετά ασχοληθήκαμε ολοκληρωτικά με τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Ιστοσελίδων με περισσότερα από 14 χρόνια στον χώρο του Software Developer και 16 χρόνια εμπειρίας στο Web Development (Design – Developer – SEO) κατανοούμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε και να διατηρήσετε πελάτες είναι η δημιουργία αξέχαστων διαδικτυακών εμπειριών. Συνειδητοποιούμε ότι ο διαδικτυακός κόσμος συνεχίζει να εξελίσσεται, γι’ αυτό αφιερώνουμε χρόνο για να συμβαδίζουμε με τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες. Η εταιρεία μας ασχολείται με την κατασκευή ιστοσελίδων και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του διαδικτύου. Με μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών στον τομέα του σχεδιασμού και της ανάπτυξης ιστοσελίδων, είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε κάθε πελάτη.

Στην εταιρεία μας, θεωρούμε κάθε ιστοσελίδα ένα μοναδικό έργο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Αναλαμβάνουμε τον πλήρη σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων από την αρχή ως το τέλος, επιδιώκοντας να δημιουργήσουμε μια επαγγελματική και ελκυστική παρουσίαση στο διαδίκτυο για κάθε πελάτη μας.

Τι περιλαμβάνουν οι Υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Σχεδιασμό και ανάπτυξη προσαρμοσμένων ιστοσελίδων για επιχειρήσεις, επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών και οργανισμούς .
 • Ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων για την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών online.
 • Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) για αύξηση της ορατότητας και της κίνησης στην ιστοσελίδα.
 • Διαχείριση περιεχομένου ιστοσελίδων μέσω πλατφορμών διαχείρισης περιεχομένου (CMS) όπως το WordPress.
 • Σχεδιασμό γραφικών στοιχείων και λογοτύπων για την ανάδειξη της ταυτότητας του brand.
poioi-eimaste-etairia-websiteon

Επιδιώκουμε πάντα την ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχοντας προσιτές και αξιόπιστες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Είμαστε αφοσιωμένοι στην ποιότητα και την καλαισθησία, επιδιώκοντας να δημιουργήσουμε ιστοσελίδες που θα εντυπωσιάζουν και θα αποτελούν πηγή επιτυχίας για τους πελάτες μας.

poioi-eimaste-etairia-websiteon1

Τι μας ξεχωρίζει:

 1. Εξειδίκευση:
  • Έχουμε μια έμπειρη ομάδα επαγγελματιών σχεδιαστών και προγραμματιστών με εξειδίκευση στην κατασκευή ιστοσελίδων.
  • Κατανοούμε τις τελευταίες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές στον χώρο και εφαρμόζουμε τις πιο αποδοτικές λύσεις για τους πελάτες μας.
 2. Εξατομικευμένη προσέγγιση:
  • Κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και έχει διαφορετικές ανάγκες. Επομένως, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις απαιτήσεις και τις στρατηγικές των πελατών μας.
  • Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους και να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους.
 3. Συνεργασία και υποστήριξη:
  • Είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεργασία με τους πελάτες μας καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου. Σας παρέχουμε συνεχή επικοινωνία και υποστήριξη, από την αρχική σχεδίαση μέχρι την τελική παράδοση και μετά. Σας δίνουμε την απαραίτητη εξήγηση και εκπαίδευση για να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας αποτελεσματικά.
 4. Αισθητική και χρηστικότητα:
  • Αποδίδουμε μεγάλη προσοχή στην αισθητική και τη χρηστικότητα των ιστοσελίδων που δημιουργούμε. Δημιουργούμε σχεδιασμούς που είναι ελκυστικοί, ευανάγνωστοι (UI) και προσαρμοσμένοι στην εμπειρία των χρηστών (UX) για να παρέχουμε μια ευχάριστη πλοήγηση.

Εάν αναζητάτε μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, εξατομικευμένη προσέγγιση και υψηλή ποιότητα εργασίας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα και να ξεκινήσουμε το επόμενο έργο σας. Θα χαρούμε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για να δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη λύση για εσάς.