Η WebsiteOn Agency αναλύει, σχεδιάζει, αναλαμβάνει όλες τις email καμπάνιες σας:

email-marketing-websiteon

Το Email Marketing είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται για την αποστολή εμπορικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails) σε μια ομάδα ανθρώπων ή πελατών με σκοπό να προωθήσει προϊόντα, υπηρεσίες, ή να επικοινωνήσει κάποια μήνυμα ή πληροφορία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επικοινωνήσετε με τους υπάρχοντες πελάτες σας ή να εκτελέσετε καμπάνιες προώθησης προς νέους πελάτες.

Τι περιλαμβάνει το email Marketing

Το Email Marketing μπορεί να περιλαμβάνει ποικίλες δράσεις και στρατηγικές, όπως:

 1. Αποστολή Ενημερωτικών Δελτίων:
  • Αποστολή περιοδικών ενημερωτικών δελτίων στους συνδρομητές σας με στοιχεία και ειδήσεις για την επιχείρησή σας, νέα προϊόντα, προσφορές και άλλες σχετικές πληροφορίες.
 2. Αυτοματοποιημένα Emails:
  • Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν προκαθορισμένη απάντηση με βάση τις ενέργειες των παραληπτών, όπως η εγγραφή σε μια λίστα αλληλογραφίας, η αγορά προϊόντος ή η εκτέλεση κάποιας ενέργειας στον ιστότοπό σας.
 3. Προσωποποιημένα Emails:
  • Αποστολή μηνυμάτων που προσαρμόζονται στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες των αποδεκτών με βάση πληροφορίες που έχετε συγκεντρώσει, όπως το ιστορικό αγορών ή οι προτιμήσεις τους.
 4. Καμπάνιες Προώθησης:
  • Αποστολή ειδικών προσφορών, εκπτώσεων, ή ενημερώσεων για νέα προϊόντα με σκοπό να προωθήσετε τις πωλήσεις σας.
 5. Aποτελεσματικότητα του Email Marketing:
  • Φροντίζουμε και σχεδιάζουμε την δημιουργία στρατηγικής που να συμπεριλαμβάνει στοχοθεσία, εντυπωσιακούς τίτλους, προσεγμένο περιεχόμενο, σχεδιασμό που να είναι ευανάγνωστος και ελκυστικός, καθώς και αναλύσεις των αποτελεσμάτων για τη βελτίωση των μελλοντικών σας εκστρατειών.
email-marketing-websiteon1

Το Email Marketing μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την προώθηση της επιχείρησής σας, καθώς σας επιτρέπει να φτάσετε απευθείας στους πελάτες και τους ενδιαφερόμενους σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε υψηλής ποιότητας και στοχευμένους στόχους, να σέβεστε τους κανονισμούς περί αποστολής μηνυμάτων και να παρέχετε στους παραλήπτες τη δυνατότητα απεγγραφής από τη λίστα αλληλογραφίας σας.